Üniversitemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü olarak, eğitim-öğretim süreçlerimizi sürekli iyileştirmek, akademik kaliteyi artırmak ve öğrencilerim...
8–11 Mayıs 2025 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen 4. Uluslararası Gıda Kimyası Kongresi’nde, Alanya Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü...
Üniversitemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, Gıda Bilimi dersi kapsamında yürütülen uygulamalı derste, taze makarna üretim sürecin...
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için amaçlarla sınırlı ve gizliliğe uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylı bilgi için Çerez Politikamızı inceleyebilirsiniz.