Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü İç Paydaş Toplantısı Gerçekleştirildi.

Üniversitemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü olarak, eğitim-öğretim süreçlerimizi sürekli iyileştirmek, akademik kaliteyi artırmak ve öğrencilerimize daha etkin bir öğrenme ortamı sunmak amacıyla iç paydaşlarımızla bir araya geldik.
Bölüm akademik kadrosu, idari personel ve öğrenci temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda; ders içerikleri, öğretim yöntemleri, akademik süreçleri ve öğrenci geri bildirimleri üzerine kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu.
Katılımları ve değerli katkıları için tüm iç paydaşlarımıza teşekkür ederiz.
Bölüm akademik kadrosu, idari personel ve öğrenci temsilcilerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda; ders içerikleri, öğretim yöntemleri, akademik süreçleri ve öğrenci geri bildirimleri üzerine kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu.
Katılımları ve değerli katkıları için tüm iç paydaşlarımıza teşekkür ederiz.