Bölüm hocalarımız ve öğrencilerimizden 4. Uluslararası Gıda Kimyası Kongresi'ne katılım!

8–11 Mayıs 2025 tarihleri arasında Antalya’da düzenlenen 4. Uluslararası Gıda Kimyası Kongresi’nde, Alanya Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü’nü temsilen iki farklı bildiri başarıyla sunuldu.
Dr. Öğr. Üyesi Zehra Kaya danışmanlığında, 4. sınıf öğrencimiz Şelale Beyza Topan ve mezun öğrencimiz Erolcan Beypazarlı tarafından hazırlanan “Spirulina as an Innovative Super Food: Review of Findings in Food and Gastronomy” başlıklı kısa sözlü sunumlu poster bildirisi ile; Dr. Öğr. Üyesi Gülden Kılıç danışmanlığında, 4. sınıf öğrencimiz Gökhan Dündar tarafından yürütülen “Avokado Çekirdeğinin Fonksiyonel Özellikleri ve Gıda Üretiminde Kullanım Potansiyeli” başlıklı çalışma poster sunum olarak kongre kapsamında akademik katılımcılarla paylaşıldı.
Kongrede bölümümüzü başarıyla temsil eden öğrencilerimizi ve kıymetli danışman hocalarımızı tebrik eder, bilimsel katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz.
Dr. Öğr. Üyesi Zehra Kaya danışmanlığında, 4. sınıf öğrencimiz Şelale Beyza Topan ve mezun öğrencimiz Erolcan Beypazarlı tarafından hazırlanan “Spirulina as an Innovative Super Food: Review of Findings in Food and Gastronomy” başlıklı kısa sözlü sunumlu poster bildirisi ile; Dr. Öğr. Üyesi Gülden Kılıç danışmanlığında, 4. sınıf öğrencimiz Gökhan Dündar tarafından yürütülen “Avokado Çekirdeğinin Fonksiyonel Özellikleri ve Gıda Üretiminde Kullanım Potansiyeli” başlıklı çalışma poster sunum olarak kongre kapsamında akademik katılımcılarla paylaşıldı.
Kongrede bölümümüzü başarıyla temsil eden öğrencilerimizi ve kıymetli danışman hocalarımızı tebrik eder, bilimsel katkılarından dolayı kendilerine teşekkür ederiz.