Mezun öğrencimiz Şef Yusuf Fırtına, Gıda Bilimi dersinde 1. sınıf öğrencilerimizle bir araya gelerek taze makarna üretim sürecini ve deneyimlerini paylaştı.

Üniversitemiz Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, Gıda Bilimi dersi kapsamında yürütülen uygulamalı derste, taze makarna üretim sürecini deneyimleme fırsatı buldu.
Etkinlikte, bölümümüz mezunlarından Şef Yusuf Fırtına öğrencilerimizle bir araya gelerek sektörel deneyimlerini paylaştı. Hamurun yapısı, nişasta-protein ilişkisi ve pişirme teknikleri gibi birçok konu, uygulamalı olarak ele alındı.
Etkinlikte, bölümümüz mezunlarından Şef Yusuf Fırtına öğrencilerimizle bir araya gelerek sektörel deneyimlerini paylaştı. Hamurun yapısı, nişasta-protein ilişkisi ve pişirme teknikleri gibi birçok konu, uygulamalı olarak ele alındı.