Dr. Öğr. Üyesi Zehra KAYA, Cardinal Stefan Wyszynski University'de Gastronomi ve Gıda Bilimi Trendleri hakkında ders verme etkinliğinde bulundu.

Dr. Öğr. Üyesi Zehra KAYA, Cardinal Stefan Wyszynski University'de Gastronomi ve Gıda Bilimi Trendleri hakkında ders verme etkinliğinde bulundu.
Üniversitede etkinlik kapsamında 5 ayrı sınıfta verilen ders ile öğrenciler hem gastronomi ve gıda bilimi alanında son gelişmeler hakkında bilgi sahibi oldular, hem de sorarak merak ettiklerini öğrenme fırsatı buldular. Davetleri ve misafirperverlikleri için Üniversite Uluslararası İlişkiler Ofisinden Dr. Magdalena Wilczek-Karczewska, Paula Prazmowska ve Akademisyen Dr. Öğr. Üyesi Andrzej Poglodek'e teşekkür ederiz.

Site Haritası