Öğrencilerimizden 20.Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri yarışmasında büyük başarılar!

20.Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri yarışmasında üniversitemizin Gastronomi ve Mutfak Sanatları ve Aşçılık Bölümü öğrencilerimiz katılmış oldukları branşlarda ödüller kazanmıştır.
Kazandıkları ödüller:
Jpt-2 yılın en iyi üniversite ekip yarışması (Meded Kaygusuz- Eren Uygar Uysal - Melik Alkın Gökçen - Altın Madalya)
Jp-7 üniversite düzeyi aşçı balık yarışması (Mikail Alparslan- Altın Madalya)
Jp-8 üniversite düzeyi makarna yarışması (Mustafa Eren Karakaya-Gümüş Madalya)
Jp-9 üniversite düzeyi aşçı ana yemek yarışması (Mikail Alparslan-Altın Madalya)
Jp-13 üniversite düzeyi pratik pizza ve pide yarışması (Mikail Alparslan-Bronz Madalya)
Jp-71 yılın altın genç şefi (Eren Uygar Uysal - Altın Madalya)
Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.
Kazandıkları ödüller:
Jpt-2 yılın en iyi üniversite ekip yarışması (Meded Kaygusuz- Eren Uygar Uysal - Melik Alkın Gökçen - Altın Madalya)
Jp-7 üniversite düzeyi aşçı balık yarışması (Mikail Alparslan- Altın Madalya)
Jp-8 üniversite düzeyi makarna yarışması (Mustafa Eren Karakaya-Gümüş Madalya)
Jp-9 üniversite düzeyi aşçı ana yemek yarışması (Mikail Alparslan-Altın Madalya)
Jp-13 üniversite düzeyi pratik pizza ve pide yarışması (Mikail Alparslan-Bronz Madalya)
Jp-71 yılın altın genç şefi (Eren Uygar Uysal - Altın Madalya)
Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.