29Kas
Yemek Stilistliği ve Tabaklama Sanatı Webinarı

Yemek Stilistliği ve Tabaklama Sanatı Webinarı

Aşçılık Bölümü Öğr. Gör. Songül ÇOBAN koordinatörlüğünde, Şef Ömer Özcan tarafından Yemek Stilistliği ve Tabaklama Sanatı konulu webinar düzenlenecektir.

Devamı
23Kas
Gastronomi Sohbetleri serisi kapsamında Pouria EBRAHIMI tarafından, 24 Kasım saat 09:30'da Mor Salon'da kahve semineri verilecektir.

Gastronomi Sohbetleri serisi kapsamında Pouria EBRAHIMI tarafından, 24 Kasım saat 09:30'da Mor Salon'da kahve semineri verilecektir.

Gastronomi Sohbetleri serisi kapsamında Pouria EBRAHIMI tarafından, 24 Kasım saat 09:30'da Mor Salon'da kahve semineri verilecektir.

Devamı
12Kas
Atölye Etkinlikleri 2: Deniz Mahsüllerinin Pişirilişi ve Servisi

Atölye Etkinlikleri 2: Deniz Mahsüllerinin Pişirilişi ve Servisi

Atölye Etkinliklerimizin ikincisinde, Şef Şefika SOYBAKIŞ Alanya HEP Üniversitesi Eğitim Mutfağında Deniz Mahsüllerinin Pişirilişi ve Servisi konusunu öğrencilerimizle yürütecektir.

Devamı
01Kas
Alanya HEP Üniversitesi Aşçılık ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, ANFAŞ Fuar merkezinde gerçekleştirilen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’na katıldı.

Alanya HEP Üniversitesi Aşçılık ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, ANFAŞ Fuar merkezinde gerçekleştirilen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’na katıldı.

Alanya HEP Üniversitesi Aşçılık Bölümü Öğretim Görevlisi Songül Çoban, bu yıl 11’ncisi gerçekleştirilen yöresel ürünler fuarı Yörex’in, ülke ve şehir ekonomisine önemli katkılar sunduğunu söyledi. Gastronomi ve mutfak sanatları bölüm&uum...

Devamı
21Eki
Atölye Etkinlikleri

Atölye Etkinlikleri

GAS 403 kodlu Unlu Mamül Üretimi dersi kapsamında şef Duygu KAYA'nın katılımıyla çikolata eğitimi gerçekleşecektir.

Devamı
20Eki
Alanya HEP Üniversitesi Gastronomi Sohbetleri'nin ilki Doç. Dr. Başak Burcu EKE tarafından verilen "Selçuklularda Mutfak Kültürü" webinarı ile gerçekleştirildi.

Alanya HEP Üniversitesi Gastronomi Sohbetleri'nin ilki Doç. Dr. Başak Burcu EKE tarafından verilen "Selçuklularda Mutfak Kültürü" webinarı ile gerçekleştirildi.

Alanya HEP Üniversitesi Gastronomi Sohbetleri'nin ilki Doç. Dr. Başak Burcu EKE tarafından verilen "Selçuklularda Mutfak Kültürü" webinarı...

Devamı
16Eki
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümümü 4. Sınıf Öğrencileri Afyonkarahisar 3. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivaline yarışmacı olarak katıldılar.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümümü 4. Sınıf Öğrencileri Afyonkarahisar 3. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivaline yarışmacı olarak katıldılar.

Yarışma sonucunda; Hasan Serhat İşlek Bronz Lütfi Emre Karakaya Gümüş Ekip Yarışmasında; Azmi Efe Kale Nurettin Güzbey Eren Elele öğrencilerimiz madalyon almaya hak kazandı Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Devamı
05May
Alanya HEP Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Zehra Kaya, Korona virüse karşı bağışıklığı güçlendiren ve vücut direncini arttıran besin değeri yüksek gıdalar hakkında bilgiler verdi.

Alanya HEP Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Zehra Kaya, Korona virüse karşı bağışıklığı güçlendiren ve vücut direncini arttıran besin değeri yüksek gıdalar hakkında bilgiler verdi.

Aralık ayından beri tüm dünyayı etkisi altına alan, son olarak ülkemizde de görülen ve her geçen gün büyüyen Covid-19 olarak da bilinen yeni tip Korona virüs salgını için kişisel hijyen, el temizliği, ve genel temizlik kurallarını uygulamamızın yanında, güçlü bir bağışıklık...

Devamı

Site Haritası