Aşçılık Bölümü Öğr. Gör. Songül ÇOBAN koordinatörlüğünde, Şef Ömer Özcan tarafından Yemek Stilistliği ve Tabaklama Sanatı konulu webinar düzenlenecektir.
DevamıGastronomi Sohbetleri serisi kapsamında Pouria EBRAHIMI tarafından, 24 Kasım saat 09:30'da Mor Salon'da kahve semineri verilecektir.
DevamıAtölye Etkinliklerimizin ikincisinde, Şef Şefika SOYBAKIŞ Alanya HEP Üniversitesi Eğitim Mutfağında Deniz Mahsüllerinin Pişirilişi ve Servisi konusunu öğrencilerimizle yürütecektir.
DevamıAlanya HEP Üniversitesi Aşçılık Bölümü Öğretim Görevlisi Songül Çoban, bu yıl 11’ncisi gerçekleştirilen yöresel ürünler fuarı Yörex’in, ülke ve şehir ekonomisine önemli katkılar sunduğunu söyledi. Gastronomi ve mutfak sanatları bölüm&uum...
DevamıGAS 403 kodlu Unlu Mamül Üretimi dersi kapsamında şef Duygu KAYA'nın katılımıyla çikolata eğitimi gerçekleşecektir.
DevamıAlanya HEP Üniversitesi Gastronomi Sohbetleri'nin ilki Doç. Dr. Başak Burcu EKE tarafından verilen "Selçuklularda Mutfak Kültürü" webinarı...
DevamıYarışma sonucunda; Hasan Serhat İşlek Bronz Lütfi Emre Karakaya Gümüş Ekip Yarışmasında; Azmi Efe Kale Nurettin Güzbey Eren Elele öğrencilerimiz madalyon almaya hak kazandı Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.
DevamıAralık ayından beri tüm dünyayı etkisi altına alan, son olarak ülkemizde de görülen ve her geçen gün büyüyen Covid-19 olarak da bilinen yeni tip Korona virüs salgını için kişisel hijyen, el temizliği, ve genel temizlik kurallarını uygulamamızın yanında, güçlü bir bağışıklık...
Devamı