21Ara
Teknik Saha Gezileri-2: Yeni Nesil Otel İşletmeciliği

Teknik Saha Gezileri-2: Yeni Nesil Otel İşletmeciliği

Öğrencilerimizle Sunpark Hotels / Cook's Club Alanya'yı ziyaret ederek yeni nesil otel işletmeciliğinin önemli noktalarını keşfedeceğiz.

Devamı
16Ara
Gastronomi Sohbetleri 5: Mutfak Akımları ve Trendleri

Gastronomi Sohbetleri 5: Mutfak Akımları ve Trendleri

Trendleri 16 Aralık 2021 Perşembe günü 13:30’da Öğr.Gör. Banu Bayraktar’ın sunumuyla gerçekleştirilecektir. Katılımlarınızı bekleriz.

Devamı
14Ara
Gastronomi Sohbetleri 7: Avokado ve Çeşitleri

Gastronomi Sohbetleri 7: Avokado ve Çeşitleri

Alanya Avokado Üreticileri Birliği Başkanı Hilmi SEVİLGEN'in anlatımıyla avokado ve çeşitlerini öğrenmeye davetlisiniz.

Devamı
13Ara
Gastronomi Sohbetleri 6: Garage of Chefs

Gastronomi Sohbetleri 6: Garage of Chefs

Garage of Chefs oluşumu temsilcilerinden Şef Mehmet Çetinkaya'nın katıldığı Gastronomi Sohbetleri'nin altıncısı, Şebnem Köseoğlu salonunda yüzyüze gerçekleşti.

Devamı
13Ara
Alanya Noel Pazarına Katılım Gösterdik!

Alanya Noel Pazarına Katılım Gösterdik!

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ve Aşçılık Bölümü öğrencilerimizin hazırladığı ve sunduğu standımız ile 11-12 Aralık tarihlerinde yapılan Yeni Yıl Pazarımızı gerçekleştirdik.

Devamı
10Ara
Alanya HEP Üniversitesi Olarak Yeni Yıl Pazarındayız!

Alanya HEP Üniversitesi Olarak Yeni Yıl Pazarındayız!

Standımıza sizleri de bekliyoruz.  11-12 Aralık 2021 Alanya Belediyesi Arkası

Devamı
07Ara
Gastronomi Sohbetleri 5: Akdeniz Beslenmesi

Gastronomi Sohbetleri 5: Akdeniz Beslenmesi

Gastronomi Sohbetlerimizin bu haftaki konuğu Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü'nden Prof. Dr. Semra AKAR ŞAHİNGÖZ. Koordinatörlüğünü Ar. Gör. Erdi Eren'in yapacağı 'Akdeniz Beslenmesi' konulu webinar seminerimiz 10 Aralık 2021, saat 10:30'...

Devamı
06Ara
Teknik Saha Gezileri-1

Teknik Saha Gezileri-1

Konu: Alanya'da Yetişen Tropikal Ürünler Yer: Feride'nin Bahçesi Tarih: 09.12.2021 Saat:13:30 Koordinatör: Öğr. Gör. Songül Çoban Servis Alanya HEP Üniversitesi Kampüs önünden kalkacaktır. (Aşçılık Programı öğrencilerilerinin katılımlarıyla sınırlıdır.)  ...

Devamı
06Ara
Atölye Etkinlikleri-3: Yaş Pasta Yapımı

Atölye Etkinlikleri-3: Yaş Pasta Yapımı

Yaş pasta etkinliği

Devamı
03Ara
HEP Mutfakta: Modern Türk Mutfağı Yarışması

HEP Mutfakta: Modern Türk Mutfağı Yarışması

18. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri yarışmasında üniversitemizi temsil edecek grubu belirlemek üzere yapılan ‘HEP Mutfakta’ yarışmasında, Gastronomi ve Aşçılık öğrencilerimiz Türk Mutfağı konseptiyle hünerlerini sergiledi.

Devamı
02Ara
Gastronomi Sohbetleri 4: Sanat ve Tasarım Penceresinden Gastronomi

Gastronomi Sohbetleri 4: Sanat ve Tasarım Penceresinden Gastronomi

İstanbul Okan Üniversitesinden Öğretim Görevlisi Sezin EKER BOZOĞLU, Gastronomi Sohbetleri 4'te Sanat ve Tasarım Penceresinden Gastronomiyi ele alıyor.

Devamı
02Ara
Masterchef Alanya HEP'te!

Masterchef Alanya HEP'te!

Alanya'nın yöresel yemeklerinin tanıtıldığı ve Alanya HEP Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr.Öğretim Üyesi Esra Mankan Hoca'mızın da jüriliğini yaptığı Masterchef bölümü 2 Aralık'ta Tv8 ekranlarında. 

Devamı
29Kas
Yemek Stilistliği ve Tabaklama Sanatı Webinarı

Yemek Stilistliği ve Tabaklama Sanatı Webinarı

Aşçılık Bölümü Öğr. Gör. Songül ÇOBAN koordinatörlüğünde, Şef Ömer Özcan tarafından Yemek Stilistliği ve Tabaklama Sanatı konulu webinar düzenlenecektir.

Devamı
23Kas
Gastronomi Sohbetleri serisi kapsamında Pouria EBRAHIMI tarafından, 24 Kasım saat 09:30'da Mor Salon'da kahve semineri verilecektir.

Gastronomi Sohbetleri serisi kapsamında Pouria EBRAHIMI tarafından, 24 Kasım saat 09:30'da Mor Salon'da kahve semineri verilecektir.

Gastronomi Sohbetleri serisi kapsamında Pouria EBRAHIMI tarafından, 24 Kasım saat 09:30'da Mor Salon'da kahve semineri verilecektir.

Devamı
12Kas
Atölye Etkinlikleri 2: Deniz Mahsüllerinin Pişirilişi ve Servisi

Atölye Etkinlikleri 2: Deniz Mahsüllerinin Pişirilişi ve Servisi

Atölye Etkinliklerimizin ikincisinde, Şef Şefika SOYBAKIŞ Alanya HEP Üniversitesi Eğitim Mutfağında Deniz Mahsüllerinin Pişirilişi ve Servisi konusunu öğrencilerimizle yürütecektir.

Devamı
01Kas
Alanya HEP Üniversitesi Aşçılık ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, ANFAŞ Fuar merkezinde gerçekleştirilen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’na katıldı.

Alanya HEP Üniversitesi Aşçılık ile Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencileri, ANFAŞ Fuar merkezinde gerçekleştirilen YÖREX Yöresel Ürünler Fuarı’na katıldı.

Alanya HEP Üniversitesi Aşçılık Bölümü Öğretim Görevlisi Songül Çoban, bu yıl 11’ncisi gerçekleştirilen yöresel ürünler fuarı Yörex’in, ülke ve şehir ekonomisine önemli katkılar sunduğunu söyledi. Gastronomi ve mutfak sanatları bölüm&uum...

Devamı
21Eki
Atölye Etkinlikleri

Atölye Etkinlikleri

GAS 403 kodlu Unlu Mamül Üretimi dersi kapsamında şef Duygu KAYA'nın katılımıyla çikolata eğitimi gerçekleşecektir.

Devamı
20Eki
Alanya HEP Üniversitesi Gastronomi Sohbetleri'nin ilki Doç. Dr. Başak Burcu EKE tarafından verilen "Selçuklularda Mutfak Kültürü" webinarı ile gerçekleştirildi.

Alanya HEP Üniversitesi Gastronomi Sohbetleri'nin ilki Doç. Dr. Başak Burcu EKE tarafından verilen "Selçuklularda Mutfak Kültürü" webinarı ile gerçekleştirildi.

Alanya HEP Üniversitesi Gastronomi Sohbetleri'nin ilki Doç. Dr. Başak Burcu EKE tarafından verilen "Selçuklularda Mutfak Kültürü" webinarı...

Devamı
16Eki
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümümü 4. Sınıf Öğrencileri Afyonkarahisar 3. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivaline yarışmacı olarak katıldılar.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümümü 4. Sınıf Öğrencileri Afyonkarahisar 3. Uluslararası Gastro Afyon Turizm ve Lezzet Festivaline yarışmacı olarak katıldılar.

Yarışma sonucunda; Hasan Serhat İşlek Bronz Lütfi Emre Karakaya Gümüş Ekip Yarışmasında; Azmi Efe Kale Nurettin Güzbey Eren Elele öğrencilerimiz madalyon almaya hak kazandı Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Devamı
05May
Alanya HEP Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Zehra Kaya, Korona virüse karşı bağışıklığı güçlendiren ve vücut direncini arttıran besin değeri yüksek gıdalar hakkında bilgiler verdi.

Alanya HEP Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Dr. Öğretim Üyesi Zehra Kaya, Korona virüse karşı bağışıklığı güçlendiren ve vücut direncini arttıran besin değeri yüksek gıdalar hakkında bilgiler verdi.

Aralık ayından beri tüm dünyayı etkisi altına alan, son olarak ülkemizde de görülen ve her geçen gün büyüyen Covid-19 olarak da bilinen yeni tip Korona virüs salgını için kişisel hijyen, el temizliği, ve genel temizlik kurallarını uygulamamızın yanında, güçlü bir bağışıklık...

Devamı

Site Haritası