Öğrencilerimizle Sunpark Hotels / Cook's Club Alanya'yı ziyaret ederek yeni nesil otel işletmeciliğinin önemli noktalarını keşfedeceğiz.
DevamıTrendleri 16 Aralık 2021 Perşembe günü 13:30’da Öğr.Gör. Banu Bayraktar’ın sunumuyla gerçekleştirilecektir. Katılımlarınızı bekleriz.
DevamıAlanya Avokado Üreticileri Birliği Başkanı Hilmi SEVİLGEN'in anlatımıyla avokado ve çeşitlerini öğrenmeye davetlisiniz.
DevamıGarage of Chefs oluşumu temsilcilerinden Şef Mehmet Çetinkaya'nın katıldığı Gastronomi Sohbetleri'nin altıncısı, Şebnem Köseoğlu salonunda yüzyüze gerçekleşti.
DevamıGastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ve Aşçılık Bölümü öğrencilerimizin hazırladığı ve sunduğu standımız ile 11-12 Aralık tarihlerinde yapılan Yeni Yıl Pazarımızı gerçekleştirdik.
DevamıStandımıza sizleri de bekliyoruz. 11-12 Aralık 2021 Alanya Belediyesi Arkası
DevamıGastronomi Sohbetlerimizin bu haftaki konuğu Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü'nden Prof. Dr. Semra AKAR ŞAHİNGÖZ. Koordinatörlüğünü Ar. Gör. Erdi Eren'in yapacağı 'Akdeniz Beslenmesi' konulu webinar seminerimiz 10 Aralık 2021, saat 10:30'...
DevamıKonu: Alanya'da Yetişen Tropikal Ürünler Yer: Feride'nin Bahçesi Tarih: 09.12.2021 Saat:13:30 Koordinatör: Öğr. Gör. Songül Çoban Servis Alanya HEP Üniversitesi Kampüs önünden kalkacaktır. (Aşçılık Programı öğrencilerilerinin katılımlarıyla sınırlıdır.)  ...
DevamıYaş pasta etkinliği
Devamı18. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri yarışmasında üniversitemizi temsil edecek grubu belirlemek üzere yapılan ‘HEP Mutfakta’ yarışmasında, Gastronomi ve Aşçılık öğrencilerimiz Türk Mutfağı konseptiyle hünerlerini sergiledi.
Devamıİstanbul Okan Üniversitesinden Öğretim Görevlisi Sezin EKER BOZOĞLU, Gastronomi Sohbetleri 4'te Sanat ve Tasarım Penceresinden Gastronomiyi ele alıyor.
DevamıAlanya'nın yöresel yemeklerinin tanıtıldığı ve Alanya HEP Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr.Öğretim Üyesi Esra Mankan Hoca'mızın da jüriliğini yaptığı Masterchef bölümü 2 Aralık'ta Tv8 ekranlarında.
DevamıAşçılık Bölümü Öğr. Gör. Songül ÇOBAN koordinatörlüğünde, Şef Ömer Özcan tarafından Yemek Stilistliği ve Tabaklama Sanatı konulu webinar düzenlenecektir.
DevamıGastronomi Sohbetleri serisi kapsamında Pouria EBRAHIMI tarafından, 24 Kasım saat 09:30'da Mor Salon'da kahve semineri verilecektir.
DevamıAtölye Etkinliklerimizin ikincisinde, Şef Şefika SOYBAKIŞ Alanya HEP Üniversitesi Eğitim Mutfağında Deniz Mahsüllerinin Pişirilişi ve Servisi konusunu öğrencilerimizle yürütecektir.
DevamıAlanya HEP Üniversitesi Aşçılık Bölümü Öğretim Görevlisi Songül Çoban, bu yıl 11’ncisi gerçekleştirilen yöresel ürünler fuarı Yörex’in, ülke ve şehir ekonomisine önemli katkılar sunduğunu söyledi. Gastronomi ve mutfak sanatları bölüm&uum...
DevamıGAS 403 kodlu Unlu Mamül Üretimi dersi kapsamında şef Duygu KAYA'nın katılımıyla çikolata eğitimi gerçekleşecektir.
DevamıAlanya HEP Üniversitesi Gastronomi Sohbetleri'nin ilki Doç. Dr. Başak Burcu EKE tarafından verilen "Selçuklularda Mutfak Kültürü" webinarı...
DevamıYarışma sonucunda; Hasan Serhat İşlek Bronz Lütfi Emre Karakaya Gümüş Ekip Yarışmasında; Azmi Efe Kale Nurettin Güzbey Eren Elele öğrencilerimiz madalyon almaya hak kazandı Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.
DevamıAralık ayından beri tüm dünyayı etkisi altına alan, son olarak ülkemizde de görülen ve her geçen gün büyüyen Covid-19 olarak da bilinen yeni tip Korona virüs salgını için kişisel hijyen, el temizliği, ve genel temizlik kurallarını uygulamamızın yanında, güçlü bir bağışıklık...
Devamı