22Tem
İtalyan Şef Linda Sette Üniversite Mutfağımıza Konuk Oldu

İtalyan Şef Linda Sette Üniversite Mutfağımıza Konuk Oldu

İtalyan Şef Linda SETTE ve eşi üniversite mutfağımıza konuk oldu.

Devamı
29Mar
Servet K. Güney ile "Türk Mutfağını Anlamak"

Servet K. Güney ile "Türk Mutfağını Anlamak"

Türk Mutfağını Anlamak kitabının yazarı ve Başkent Üniversitesi Öğretim Görevlisi Servet Kazım Güney, 30 Mart Çarşamba günü saat 14.00’te webinarımızda bilgilerini bizlerle paylaşacak.

Devamı
24Mar
Gastronomi mi Yoksa Sadece Aşçılık mı? Konulu Webinar Hk.

Gastronomi mi Yoksa Sadece Aşçılık mı? Konulu Webinar Hk.

28 Mart Pazartesi Günü saat 11:00'de Yemek Fotoğrafçısı Elif Tekkaya ve Sunset Grill & Bar Operasyon Direktörü Necdet Koç ile "Gastronomi mi Yoksa Sadece Aşçılık mı?" konulu webinarımıza katılımınızı bekliyoruz. 

Devamı
15Mar
Tarım, Gıda, Beslenme Nereye Gidiyor? Konulu Webinar.

Tarım, Gıda, Beslenme Nereye Gidiyor? Konulu Webinar.

İstanbul Topkapı Üniversitesi'nden Prof. Dr. Birol Saygı hocamız 18 Mart Cuma günü, Gastronomi Sohbetleri 11'de Tarım, Gıda, Beslenme Nereye Gidiyor? konulu webinarımızın konuğu olacak. 

Devamı
04Oca
Gastronomi Sohbetleri 10: Prof. Dr. Nurten ÇEKAL'ın Anlatımıyla Sürdürülebilir Gastronomi Açısından Coğrafi İşaret ve Standart Reçetelerin Önemi

Gastronomi Sohbetleri 10: Prof. Dr. Nurten ÇEKAL'ın Anlatımıyla Sürdürülebilir Gastronomi Açısından Coğrafi İşaret ve Standart Reçetelerin Önemi

Pamukkale Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nurten Çekal hocamız bugün saat 16.00'da Sürdürülebilir Gastronomi Açısından Coğrafi İşaret ve Standart Reçetelerin Önemi ile ilgili değerli bilgilerini bizimle paylaşacak.

Devamı
29Ara
Teknik Saha Gezileri-3: Tropikal Meyveler Sera Gezisi

Teknik Saha Gezileri-3: Tropikal Meyveler Sera Gezisi

Alanya'da yetişen tropkal meyvelerin bulunduğu sera alanlarına teknik saha gezisi düzenlenecektir. Bizleri bahçesinde ağırlayacak olan Hakan SAYAR’a misafirperverliğinden ötürü teşekkür ediyoruz

Devamı
24Ara
Gastronomi Sohberleri-9: Sağlıklı İçecekler Nasıl Hazırlanır?

Gastronomi Sohberleri-9: Sağlıklı İçecekler Nasıl Hazırlanır?

Gastronomi Sohbetleri - 9 Sağlıklı İçecekler Nasıl Hazırlanır? Konuk: Diyetisyen Berfin Ceren ALIŞIR Koordinatör: Öğr. Gör. Tamer TAŞÇI

Devamı
24Ara
18. İstanbul Mutfak Günleri Yarışmasında Bronz Madalya Kazandık!

18. İstanbul Mutfak Günleri Yarışmasında Bronz Madalya Kazandık!

18. İstanbul Mutfak Günleri Yarışması’nda üniversitemizi temsil eden öğrencilerimizden İrem Karatabak, Azmi Efe Kale, Hasan Serhat İşlek ve Yiğithan Mertyiğit Bronz Madalya sahibi oldular.

Devamı
21Ara
Teknik Saha Gezileri-2: Yeni Nesil Otel İşletmeciliği

Teknik Saha Gezileri-2: Yeni Nesil Otel İşletmeciliği

Öğrencilerimizle Sunpark Hotels / Cook's Club Alanya'yı ziyaret ederek yeni nesil otel işletmeciliğinin önemli noktalarını keşfedeceğiz.

Devamı
16Ara
Gastronomi Sohbetleri 5: Mutfak Akımları ve Trendleri

Gastronomi Sohbetleri 5: Mutfak Akımları ve Trendleri

Trendleri 16 Aralık 2021 Perşembe günü 13:30’da Öğr.Gör. Banu Bayraktar’ın sunumuyla gerçekleştirilecektir. Katılımlarınızı bekleriz.

Devamı
14Ara
Gastronomi Sohbetleri 7: Avokado ve Çeşitleri

Gastronomi Sohbetleri 7: Avokado ve Çeşitleri

Alanya Avokado Üreticileri Birliği Başkanı Hilmi SEVİLGEN'in anlatımıyla avokado ve çeşitlerini öğrenmeye davetlisiniz.

Devamı
13Ara
Gastronomi Sohbetleri 6: Garage of Chefs

Gastronomi Sohbetleri 6: Garage of Chefs

Garage of Chefs oluşumu temsilcilerinden Şef Mehmet Çetinkaya'nın katıldığı Gastronomi Sohbetleri'nin altıncısı, Şebnem Köseoğlu salonunda yüzyüze gerçekleşti.

Devamı
13Ara
Alanya Noel Pazarına Katılım Gösterdik!

Alanya Noel Pazarına Katılım Gösterdik!

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ve Aşçılık Bölümü öğrencilerimizin hazırladığı ve sunduğu standımız ile 11-12 Aralık tarihlerinde yapılan Yeni Yıl Pazarımızı gerçekleştirdik.

Devamı
10Ara
Alanya HEP Üniversitesi Olarak Yeni Yıl Pazarındayız!

Alanya HEP Üniversitesi Olarak Yeni Yıl Pazarındayız!

Standımıza sizleri de bekliyoruz.  11-12 Aralık 2021 Alanya Belediyesi Arkası

Devamı
07Ara
Gastronomi Sohbetleri 5: Akdeniz Beslenmesi

Gastronomi Sohbetleri 5: Akdeniz Beslenmesi

Gastronomi Sohbetlerimizin bu haftaki konuğu Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü'nden Prof. Dr. Semra AKAR ŞAHİNGÖZ. Koordinatörlüğünü Ar. Gör. Erdi Eren'in yapacağı 'Akdeniz Beslenmesi' konulu webinar seminerimiz 10 Aralık 2021, saat 10:30'...

Devamı
06Ara
Teknik Saha Gezileri-1

Teknik Saha Gezileri-1

Konu: Alanya'da Yetişen Tropikal Ürünler Yer: Feride'nin Bahçesi Tarih: 09.12.2021 Saat:13:30 Koordinatör: Öğr. Gör. Songül Çoban Servis Alanya HEP Üniversitesi Kampüs önünden kalkacaktır. (Aşçılık Programı öğrencilerilerinin katılımlarıyla sınırlıdır.)  ...

Devamı
06Ara
Atölye Etkinlikleri-3: Yaş Pasta Yapımı

Atölye Etkinlikleri-3: Yaş Pasta Yapımı

Yaş pasta etkinliği

Devamı
03Ara
HEP Mutfakta: Modern Türk Mutfağı Yarışması

HEP Mutfakta: Modern Türk Mutfağı Yarışması

18. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri yarışmasında üniversitemizi temsil edecek grubu belirlemek üzere yapılan ‘HEP Mutfakta’ yarışmasında, Gastronomi ve Aşçılık öğrencilerimiz Türk Mutfağı konseptiyle hünerlerini sergiledi.

Devamı
02Ara
Gastronomi Sohbetleri 4: Sanat ve Tasarım Penceresinden Gastronomi

Gastronomi Sohbetleri 4: Sanat ve Tasarım Penceresinden Gastronomi

İstanbul Okan Üniversitesinden Öğretim Görevlisi Sezin EKER BOZOĞLU, Gastronomi Sohbetleri 4'te Sanat ve Tasarım Penceresinden Gastronomiyi ele alıyor.

Devamı
02Ara
Masterchef Alanya HEP'te!

Masterchef Alanya HEP'te!

Alanya'nın yöresel yemeklerinin tanıtıldığı ve Alanya HEP Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr.Öğretim Üyesi Esra Mankan Hoca'mızın da jüriliğini yaptığı Masterchef bölümü 2 Aralık'ta Tv8 ekranlarında. 

Devamı

Site Haritası