İtalyan Şef Linda SETTE ve eşi üniversite mutfağımıza konuk oldu.
DevamıTürk Mutfağını Anlamak kitabının yazarı ve Başkent Üniversitesi Öğretim Görevlisi Servet Kazım Güney, 30 Mart Çarşamba günü saat 14.00’te webinarımızda bilgilerini bizlerle paylaşacak.
Devamı28 Mart Pazartesi Günü saat 11:00'de Yemek Fotoğrafçısı Elif Tekkaya ve Sunset Grill & Bar Operasyon Direktörü Necdet Koç ile "Gastronomi mi Yoksa Sadece Aşçılık mı?" konulu webinarımıza katılımınızı bekliyoruz.
Devamıİstanbul Topkapı Üniversitesi'nden Prof. Dr. Birol Saygı hocamız 18 Mart Cuma günü, Gastronomi Sohbetleri 11'de Tarım, Gıda, Beslenme Nereye Gidiyor? konulu webinarımızın konuğu olacak.
DevamıPamukkale Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Prof. Dr. Nurten Çekal hocamız bugün saat 16.00'da Sürdürülebilir Gastronomi Açısından Coğrafi İşaret ve Standart Reçetelerin Önemi ile ilgili değerli bilgilerini bizimle paylaşacak.
DevamıAlanya'da yetişen tropkal meyvelerin bulunduğu sera alanlarına teknik saha gezisi düzenlenecektir. Bizleri bahçesinde ağırlayacak olan Hakan SAYAR’a misafirperverliğinden ötürü teşekkür ediyoruz
DevamıGastronomi Sohbetleri - 9 Sağlıklı İçecekler Nasıl Hazırlanır? Konuk: Diyetisyen Berfin Ceren ALIŞIR Koordinatör: Öğr. Gör. Tamer TAŞÇI
Devamı18. İstanbul Mutfak Günleri Yarışması’nda üniversitemizi temsil eden öğrencilerimizden İrem Karatabak, Azmi Efe Kale, Hasan Serhat İşlek ve Yiğithan Mertyiğit Bronz Madalya sahibi oldular.
DevamıÖğrencilerimizle Sunpark Hotels / Cook's Club Alanya'yı ziyaret ederek yeni nesil otel işletmeciliğinin önemli noktalarını keşfedeceğiz.
DevamıTrendleri 16 Aralık 2021 Perşembe günü 13:30’da Öğr.Gör. Banu Bayraktar’ın sunumuyla gerçekleştirilecektir. Katılımlarınızı bekleriz.
DevamıAlanya Avokado Üreticileri Birliği Başkanı Hilmi SEVİLGEN'in anlatımıyla avokado ve çeşitlerini öğrenmeye davetlisiniz.
DevamıGarage of Chefs oluşumu temsilcilerinden Şef Mehmet Çetinkaya'nın katıldığı Gastronomi Sohbetleri'nin altıncısı, Şebnem Köseoğlu salonunda yüzyüze gerçekleşti.
DevamıGastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ve Aşçılık Bölümü öğrencilerimizin hazırladığı ve sunduğu standımız ile 11-12 Aralık tarihlerinde yapılan Yeni Yıl Pazarımızı gerçekleştirdik.
DevamıStandımıza sizleri de bekliyoruz. 11-12 Aralık 2021 Alanya Belediyesi Arkası
DevamıGastronomi Sohbetlerimizin bu haftaki konuğu Ankara Hacı Bayram Veli Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü'nden Prof. Dr. Semra AKAR ŞAHİNGÖZ. Koordinatörlüğünü Ar. Gör. Erdi Eren'in yapacağı 'Akdeniz Beslenmesi' konulu webinar seminerimiz 10 Aralık 2021, saat 10:30'...
DevamıKonu: Alanya'da Yetişen Tropikal Ürünler Yer: Feride'nin Bahçesi Tarih: 09.12.2021 Saat:13:30 Koordinatör: Öğr. Gör. Songül Çoban Servis Alanya HEP Üniversitesi Kampüs önünden kalkacaktır. (Aşçılık Programı öğrencilerilerinin katılımlarıyla sınırlıdır.)  ...
DevamıYaş pasta etkinliği
Devamı18. Uluslararası İstanbul Mutfak Günleri yarışmasında üniversitemizi temsil edecek grubu belirlemek üzere yapılan ‘HEP Mutfakta’ yarışmasında, Gastronomi ve Aşçılık öğrencilerimiz Türk Mutfağı konseptiyle hünerlerini sergiledi.
Devamıİstanbul Okan Üniversitesinden Öğretim Görevlisi Sezin EKER BOZOĞLU, Gastronomi Sohbetleri 4'te Sanat ve Tasarım Penceresinden Gastronomiyi ele alıyor.
DevamıAlanya'nın yöresel yemeklerinin tanıtıldığı ve Alanya HEP Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Başkanı Dr.Öğretim Üyesi Esra Mankan Hoca'mızın da jüriliğini yaptığı Masterchef bölümü 2 Aralık'ta Tv8 ekranlarında.
Devamı