06Nis
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ve Aşçılık Programı hocalarımız ve idari personelimiz iftar yemeğinde bir araya geldi.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ve Aşçılık Programı hocalarımız ve idari personelimiz iftar yemeğinde bir araya geldi.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü ve Aşçılık Programı hocalarımız ve idari personelimiz iftar yemeğinde bir araya geldiler.

Devamı
30Mar
Gastronomi ve Mutfak Sanatları Yüksek Lisans öğrencimiz Gözde Güçlü "Üretim Sırasında Kırılan ya da Ezilen Badem ve Zeytinlerin Ezme Yapımında Değerlendirilmesi"  konulu tez çalışmasını başarı ile tamamlamıştır.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Yüksek Lisans öğrencimiz Gözde Güçlü "Üretim Sırasında Kırılan ya da Ezilen Badem ve Zeytinlerin Ezme Yapımında Değerlendirilmesi" konulu tez çalışmasını başarı ile tamamlamıştır.

Çalışmada Datça bölgesindeki değer kaybetmiş ürünler farklı şekilde işlenip katma değerli ürün geliştirilmiştir. Öğrencimiz bir girişimci olarak gelecekte ürettiği ürünleri piyasaya sürmeyi hedeflemektedir.

Devamı
16Mar
İşletmelerde Denetim Gereklilikleri & Kalite Standartları

İşletmelerde Denetim Gereklilikleri & Kalite Standartları

Bahar Dönemi Gastronomi Sohbetleri devam ediyor! ''İşletmelerde Denetim Gereklilikler & Kalite Standartları'' konu başlıklarıyla Gıda Mühendisi Abdullah Asarkaya bizlerle olacak.

Devamı
19Ara
Technology Trends in Food and Beverage Enterprises and Industry 4.0 Applications in Tourism Business Webinar

Technology Trends in Food and Beverage Enterprises and Industry 4.0 Applications in Tourism Business Webinar

Our newest webinar “Technology Trends in Food and Beverage Enterprises and Industry 4.0 Applications in Tourism Business” will be held on 19.12.2022 at 4 pm. No registration needed, anyone is welcome.

Devamı
14Ara
Yiyecek İçecek İşletmelerinde Gıda Güvenliği Çalışmaları ve Yapılması Gerekenler Semineri

Yiyecek İçecek İşletmelerinde Gıda Güvenliği Çalışmaları ve Yapılması Gerekenler Semineri

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü konuğumuz Intertek Cristal Uluslararası Standartlar Şirketler Grubu Danışmanı/Denetçisi Dr. Gıda Mühendisi Merve PELVAN AKGÜN.

Devamı
12Ara
17-18 Aralık tarihinde gerçekleşecek olan 12. Alanya Uluslararası Yeni Yıl Pazarı'nda Alanya HEP Üniversitesi olarak bizde varız!

17-18 Aralık tarihinde gerçekleşecek olan 12. Alanya Uluslararası Yeni Yıl Pazarı'nda Alanya HEP Üniversitesi olarak bizde varız!

17-18 Aralık tarihinde gerçekleşecek olan 12. Alanya Uluslararası Yeni Yıl Pazarı'nda Alanya HEP Üniversitesi olarak bizde varız!

Devamı
08Ara
Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencilerimiz ve hocalarımız “Red Tower” fabrikasını ziyaret etti.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencilerimiz ve hocalarımız “Red Tower” fabrikasını ziyaret etti.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları öğrencilerimiz ve hocalarımız İçecekler dersi bira haftasında Turizm İşletmeciliği bölümü öğrencilerimiz ve hocalarımızla birlikte “Red Tower” fabrikasını ziyaret etti. Fabrika müdürü Osman Bey bizlere burda biranın yolculuğunu anlattı.

Devamı
02Ara
Öğrencilerimiz, Endüstriyel Restoran Tasarımı dersi kapasamında To In Streed Food'u ziyaret ettiler.

Öğrencilerimiz, Endüstriyel Restoran Tasarımı dersi kapasamında To In Streed Food'u ziyaret ettiler.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları 4. Sınıf öğrencileri, Endüstriyel Restoran Tasarımı dersi kapsamında ders sorumlusu Öğr. Gör. Erdi Eren ile birlikte To In Street Food’u ziyaret ettiler. Mutfak şefi ve işletme sahibi Azmi Ata Tuyun, öğrencilere konsept belirleme, işletme açma ve yönetme, organizasyon ve muha...

Devamı
01Ara
İçecekler dersi kapsamında kahve haftasında, Gastronomi ve Mutfak Sanatları 3.sınıf öğrencilerimiz Zerocoffeeroastery‘e konuk oldu.

İçecekler dersi kapsamında kahve haftasında, Gastronomi ve Mutfak Sanatları 3.sınıf öğrencilerimiz Zerocoffeeroastery‘e konuk oldu.

İçecekler dersi kapsamında kahve haftasında, Gastronomi ve Mutfak Sanatları 3.sınıf öğrencilerimiz @zerocoffeeroastery ‘e konuk oldu.

Devamı
01Ara
Uzman Kimyager Cansu Tuğba Karaman Öcal ile Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş dersinde temel beslenme konusunda söyleşi gerçekleştirdik.

Uzman Kimyager Cansu Tuğba Karaman Öcal ile Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş dersinde temel beslenme konusunda söyleşi gerçekleştirdik.

Uzman Kimyager Cansu Tuğba Karaman Öcal ile Gastronomi ve Mutfak Sanatlarına Giriş dersinde temel beslenme konusunda söyleşi gerçekleştirdik.

Devamı
25Kas
ÖĞRETİM ÜYELERİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZ GASTROANTALYA'YA KATILIM GÖSTERDİLER.

ÖĞRETİM ÜYELERİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZ GASTROANTALYA'YA KATILIM GÖSTERDİLER.

Cam Piramit Fuar ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen GastroAntalya 2022’ye Aşçılık programı hocaları, Aşçılık Programı öğrencileri, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü hocaları ve öğrencileri ile katılım sağladılar.

Devamı
25Kas
BESLENME İLKELERİ VE MENÜ PLANLAMA DERSİ KAPSAMINDA KONUĞUMUZ: UZMAN KİMYAGER CANSU TUĞBA KARAMAN ÖCAL

BESLENME İLKELERİ VE MENÜ PLANLAMA DERSİ KAPSAMINDA KONUĞUMUZ: UZMAN KİMYAGER CANSU TUĞBA KARAMAN ÖCAL

Aşçılık Programı Beslenme İlkeleri ve Menü Planlama dersi kapsamında Uzman Konuk Cansu Tuğba Karaman Öcal ile söyleşimiz 29 Kasım 2022 Salı günü Öğr. Gör. Şebnem Köseoğlu salonunda gerçekleşecektir.

Devamı
25Kas
Öğrencilerimize Kahvenin temelleri eğitimi verildi.

Öğrencilerimize Kahvenin temelleri eğitimi verildi.

Gastronomi ve Mutfak Sanatları Türkçe ve İngilizce Bölümleri Gıda Bilimi ve Food Science dersleri kapsamında kahvenin bilimini keşfettik. Espresso makinasının çalışma prensibi ve latte, cappuccino gibi espresso bazlı kahvelerin yapım tekniklerini öğrendik.

Devamı
21Kas
Maltepe Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğr. Gör. Seda ÇAKMAK KAVSARA’nın “Gastronomide Sunum ve Tabaklama” konusunda webinarı gerçekleştirildi.

Maltepe Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğr. Gör. Seda ÇAKMAK KAVSARA’nın “Gastronomide Sunum ve Tabaklama” konusunda webinarı gerçekleştirildi.

Maltepe Üniversitesi Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü Öğretim Görevlisi Seda ÇAKMAK KAVSARA’nın “Gastronomide Sunum ve Tabaklama” konusundaki webinarı 21 Kasım Pazartesi günü saat 10:30’da gerçekleştirildi.

Devamı
18Kas
17-18 Kasım 2022 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen II. Maden Suyu Kongresi’ne katılım gösterdik.

17-18 Kasım 2022 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen II. Maden Suyu Kongresi’ne katılım gösterdik.

17-18 Kasım 2022 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen II. Maden Suyu Kongresi’ne bölüm başkanımız Dr. Esra Mankan hocamız katılımda bulundu. Dr. Esra Mankan hocamız Aylin Kükürt isimli yüksek lisans öğrencimizle bildiri sunarak diğer bir oturumda da moderatörlük görevini üstlenerek k...

Devamı
14Kas
Masterchef 'in geçen sezon yarışmacıları Tahsin KÜÇÜK ve Araz AKNAM Aşçılık Programı ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerini ziyaret etti

Masterchef 'in geçen sezon yarışmacıları Tahsin KÜÇÜK ve Araz AKNAM Aşçılık Programı ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerini ziyaret etti

TV8 ekranlarının sevilen programı Masterchef 'in geçen sezon yarışmacıları Tahsin KÜÇÜK ve Araz AKNAM Aşçılık Programı ve Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölümü öğrencilerini ziyaret etti.

Devamı
14Kas
ÜNİVERSİTEMİZDE DÜZENLENEN 'KİMSEYİ GERİDE BIRAKMA' PANELİ BASINDA YER ALDI.

ÜNİVERSİTEMİZDE DÜZENLENEN 'KİMSEYİ GERİDE BIRAKMA' PANELİ BASINDA YER ALDI.

Açlığı yok etmek ve beslenme şartlarını iyileştirmek amacıyla 1943'te kurulan ve 1946'da Birleşmiş Milletler'in uzmanlık kuruluşu haline gelen Gıda ve Tarım Örgütü FAO, Alanya HEP Üniversitesi'nde 'Kimseyi geride bırakma' sloganıyla gıda paneli düzenledi.

Devamı
21Eki
FAO ortaklığı ile Dünya Gıda Günü kapsamında "Kimseyi Geride Bırakmamak Mümkün Mü?" konulu panel üniversitemizde gerçekleştirildi.

FAO ortaklığı ile Dünya Gıda Günü kapsamında "Kimseyi Geride Bırakmamak Mümkün Mü?" konulu panel üniversitemizde gerçekleştirildi.

Antalya İl Tarım ve Orman Müdürü Sn. Gökhan KARACA, Alanya İlçe Tarım ve Orman Müdürü Sn. Mehmet RÜZGAR ve çok sayıda katılım gösteren değerli konuklarımızla ''Dünya Gıda Günü'' panelimizi üniversitemizde gerçekleştirdik. 

Devamı
18Ağu
Alanya Avokadosu’nun kitabı çıktı. Alanya Hamdullah Emin Paşa (HEP) Üniversitesi’nin desteği ile basılan Avokado kitabının lansmanı bugün yoğun katılımla gerçekleştirildi.

Alanya Avokadosu’nun kitabı çıktı. Alanya Hamdullah Emin Paşa (HEP) Üniversitesi’nin desteği ile basılan Avokado kitabının lansmanı bugün yoğun katılımla gerçekleştirildi.

ALANYA Hamdullah Emin Paşa (HEP) Üniversitesi desteği ile basılan Avokado kitabının lansmanı bugün 15.00-17.00 saatleri arasında Alanya Belediyesi Mutfak – Kültür Evi’nde yapıldı.

Devamı
02Ağu
Alanya HEP Üniversitesi'nin projeleri TV82'de konuşuldu.

Alanya HEP Üniversitesi'nin projeleri TV82'de konuşuldu.

Salı ve Perşembe Akşamları Ekranlara gelen Alanya'nın gündemini tutan Nabız da bu hafta Alanya Hep Üniversitesi ve Hedefleri konuşuldu. Ülkü Arslan,'ın canlı yayın konukları, Alanya HEP Üniversitesi Mimarlık Fakültesi Öğr. Görevlisi Selin ÇORUH, Gastronomi ve Mutfak Sanatları Bölüm Ba...

Devamı

Site Haritası